Wake Up/ Dr.Arbër Shehu: Si Pfzier&Moderna mbrojnë 94% nga Covid. Shqiptari pjesë e studimit

  visualizzazioni 1,075

Top Channel Albania

7 giorni fa

Çdo mëngjes zgjohuni me “Wake Up”, programi i njëkohshëm radio-televiziv i “Top Channel” e “Top Albania Radio”, në thelb ka përcjelljen e informacionit më të nevojshëm për mëngjesin. Në “Wake Up” gjeni leximin e gazetave, analiza të ndryshme, informacione utilitare, këmbimin valuator, parashikimin e motit, biseda me të ftuarit në studio për tema të aktualitetit, nga jeta e përditshme urbane e deri tek arti dhe spektakli si dhe personazhe interesantë. Zgjimi në “Wake Up” është ritmik dhe me buzëqeshje. Gjatë tri orëve të transmetimit, na shoqëron edhe muzika më e mirë, e huaj dhe shqiptare.
Prezantues: Ori Nebijaj & Isli Islami
Autore: Aida Tuci
Gazetar: Ermal Kelliçi (redaktor), Edlira Sulejmani, Malvina Gorreja, Vilma Kërçiku
Për më shumë vizitoni: top-channel.tv/
Subscribe to "Top Channel" on ITpost Channel for NEWS and TV
Shows HERE: bit.ly/2Y15KwK
For more content from click HERE: www.top-channel.tv
Like Top Channel on Facebook HERE: bit.ly/2FglWTs
Follow Top Channel on Instagram HERE: bit.ly/2uaYG2U
Follow Top Channel on Twitter HERE: bit.ly/2TJndeH
#WakeUp#TopChannel

Commenti
sofe semsedini
sofe semsedini 6 giorni fa
Faliminderit shum per ket informacion
LA PROSSIMA VOLTA (64 Bars)
2:30
Gemitaiz - Topic
visualizzazioni 190K
Soyuz undocking, reentry and landing explained
20:45
European Space Agency, ESA
visualizzazioni 14M
Shenjat më me fat për muajin Prill
32:16
RTV Ora
visualizzazioni 26K
LA PROSSIMA VOLTA (64 Bars)
2:30
Gemitaiz - Topic
visualizzazioni 190K
Ep.54 Passioni con Elio e Frank Matano - Muschio Selvaggio Podcast
1:15:03
RICONOSCI il DIALETTO regionale! - [ft. Nicolas]
19:09
Space Valley
visualizzazioni 346K
BARABULA - Fortune
0:22
BARABULA
visualizzazioni 13M
Alessandro Barbero - I Neanderthal (Doc)
51:42
Alessandro Barbero Fan Channel
visualizzazioni 24K